marjolein hillege

STORMSCHADE

16 maart 2021

Een voorjaar met flinke stormschade en een bloemenzee in lila en roze.

17 mei 2021

De vallei vult zich met dynamiek en levenslust.

15 Ten zuiden van de Ebro

Een korte omschrijving van het landschap ten noorden van de Ebro en rap ingezoomd op onze vallei

14 herfst 2020

Een herfst vol kleuren: gortdroog geel werd fris helgroen, hemelsblauw tangöede met zilvergrijs.

13 zomer 2020

Na 5 maanden weer in de vallei, een landschap vol leven; explosies van wikke, hoog gras en ander wild spul. Een zomer vol zoemende bijen en waterwijsheid

12 winter 2020

Het eerste serieuze plantseizoen is ten volle benut. Volgens plan en onvoorziene inzichten zijn deze winter zo’n duizend kleine bomen en struiken op verschillende plekken in en om de vallei geplant.

11 herfst 2019

De zadensilo in Caspe of de coöperatie in Mazaléon, de Stihl zaak, de graafmachinist en de beste paardenmest in Valderrobres hebben we deze periode allemaal ontdekt.

10 zomer 2019

Het is zinderend heet, alleen in de vroege ochtend en eind van de dag is het aangenaam en ontspannen. We hebben aan het huisje gewerkt maar vooral gekeken hoe alles zich ook in die hitte blijft ontwikkelen.

9 plannen op korte termijn

Het graven van swales, het inzaaien van een aantal terrassen en natuurlijk plant- en zaaigoed verzamelen zijn de belangrijkste plannen voor komende periode.

8 ontwerp

Steeds preciezer zie je de eenheden en bijzonderheden, grenzen en overgangen, de kleur en texturen, als je zolang geconcentreerd naar een land kan kijken. Het beeld wordt belicht door het verstrijken van de tijd. Een blog over kijken, compositie, tijd en ruimte

   Ouder »